Według Wikipedii (niezbyt wiarygodne źródło swoją drogą), cukier trzcinowy w dzisiejszej formie, produkowany był od 3.000 r.p.n.e. Proszę o podawanie źródeł, bo przecież nie na darmo w tytule strony występuje słowo "fakt".
Odpowiedz
Zmodyfikowano
2 razy.
Ostatnia modyfikacja:
5 czerwca 2015 o 15:16
@kisiel: Dziękuje, aczkolwiek ciekaw jestem skąd się wzięła różnica w przekazach, ale to inna już sprawa. Tak czy owak źródło jest, także przepraszam za sprawienie problemu.
Odpowiedz
Zmodyfikowano
1 raz.
Ostatnia modyfikacja:
2 września 2015 o 1:29
Według Wikipedii (niezbyt wiarygodne źródło swoją drogą), cukier trzcinowy w dzisiejszej formie, produkowany był od 3.000 r.p.n.e. Proszę o podawanie źródeł, bo przecież nie na darmo w tytule strony występuje słowo "fakt".
OdpowiedzZmodyfikowano 2 razy. Ostatnia modyfikacja: 5 czerwca 2015 o 15:16
@dobra7: http://chemiaix.pl/wp-content/uploads/2011/05/08-3-Folia-Disacharydy.pdf
Odpowiedz@kisiel: Dziękuje, aczkolwiek ciekaw jestem skąd się wzięła różnica w przekazach, ale to inna już sprawa. Tak czy owak źródło jest, także przepraszam za sprawienie problemu.
OdpowiedzZmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 2 września 2015 o 1:29