A może tak warto podać informacje dlaczego nabiera brązowego koloru? Mi tłumaczono że cukry zawarte w mięsie np skórce podczas smażenia karmelizują się i dzięki temu dają właśnie taki kolor
Mudzina jak zwykle w formie. Niedługo pojawią się fakty w stylu "w czasie upału temperatura" ze zdjęciem babki z piasku.
Pytanie tylko, co to robi na głównej.
Znowu wyciąłeś coś z kontekstu? A skąd teza, że miałoby być inaczej?
OdpowiedzA może tak warto podać informacje dlaczego nabiera brązowego koloru? Mi tłumaczono że cukry zawarte w mięsie np skórce podczas smażenia karmelizują się i dzięki temu dają właśnie taki kolor
OdpowiedzMudzina jak zwykle w formie. Niedługo pojawią się fakty w stylu "w czasie upału temperatura" ze zdjęciem babki z piasku. Pytanie tylko, co to robi na głównej.
Odpowiedz