Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation

faktopedia.pl

Pokaż menu
Szukaj

Pieczenie nie zachowuje wody w mięsie, a wręcz powoduje jego utratę. Pieczone...

by Mudzina
Zobacz następny
Dodaj nowy komentarz
avatar Rivende
4 4

Znowu wyciąłeś coś z kontekstu? A skąd teza, że miałoby być inaczej?

Odpowiedz
avatar marchewa211
0 0

A może tak warto podać informacje dlaczego nabiera brązowego koloru? Mi tłumaczono że cukry zawarte w mięsie np skórce podczas smażenia karmelizują się i dzięki temu dają właśnie taki kolor

Odpowiedz
avatar KoparkaApokalipsy
3 3

Mudzina jak zwykle w formie. Niedługo pojawią się fakty w stylu "w czasie upału temperatura" ze zdjęciem babki z piasku. Pytanie tylko, co to robi na głównej.

Odpowiedz
Udostępnij